pub-5227343115765587 02114 adm-pub-169917287441 Parti Organizasyonumu Yapmak istiyorsunuz ? O zaman bu makale ye kesinlikle uğrayın.!!
top of page

Parti Organizasyonumu Yapmak istiyorsunuz ? O zaman bu makale ye kesinlikle uğrayın.!!

Parti Organizasyonu Nasıl Düzenlenir?

Aslında amaç eğlenmek, daha da fazla eğlenmek. Herhangi bir teması olsun ya da olmasın, davetlilerin eğlencesini maksimum seviyeye çıkarmak ve unutulmaz ve herkesin konuşacağı bir parti organizasyonu sunmak.

Parti Organizasyonu Nasıl Yapılır?

Birçok #parti #organizasyonu sahibi organizasyonunun samimi olmasını ister. Kimisi için bu bir tarz meselesidir, davetlilerini kişisel olarak karşılamak isterler. Kimileri ise kalabalık içinde sırf arkadaşları veya #aile üyeleri olsa bile konuşmaya çekinir.

Bu çekinme durumuna rağmen önerimiz parti organizasyonu sürecinin ilk 60-90 dakikasında davetlileri karşılamaktır. Bu zaman diliminde, insanlara geldikleri için teşekkür etmek ve neden toplandıklarını belirtmek için önemlidir.

Karşılama Müziği Eşliğinde Kadeh Kaldırın!

Eğer davetiniz #doğum günü, #yıl dönümü, #toplantı ve benzeri ise bu “hoş geldiniz” aşaması misafirlerinizin kadeh kaldırması ve olaya dahil olmaları için iyi bir fırsattır. Karşılama aşamasında, bir karşılama müziği #ekibi ile çalışıp, aslında buzları kıran ve insanları rahatlatan bir müzikle karşılama aşamasını başarı ile geçirebilirsiniz.

Parti Organizasyon Fikirleri

Birçok kişi partisini yemek servisini baz alarak yapar. Kokteyl ve aperatiflerde arka plan müziği, davetliler yemek yerken, yemek müziği ve tatlılardan sonra da dans müziği şeklinde ilerletir.

Ortamı Canlandırmak İçin DJ’e Danışın

Bazı parti düzenleyen kişiler, parti temasına göre kadeh kaldırma, kişisel hikayeler veya konuşmalar sunduğu da olur. Örneğin bir veda partisi ise veda edilen kişi hakkında küçük bir video veya slayt gösterisi de partinizi güzel bir şekilde canlandırabilir. Ya da bir mezuniyet partisinde, okul yıllığındaki değişik sayfaların resmi alınarak bir slayt şov hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, DJ’inizle de eğlencenizi nasıl canlandıracağı hakkında mutlaka fikir alışverişi yapmanız gerekiyor.

Eğer topluluk dans etmiyorsa, DJ’in etkinliği canlandırmasının vakti gelmiştir. Partinin modu yükseldiğinde ve insanlar dans etmeye başladığında birisi kadeh kaldırma veya o ana uygun olmayan bir şarkı talebinde bulunabilir. Bu durumda da DJ’inizin inisiyatif almasına izin verebilirsiniz.

Bu sizin partiniz, o yüzden isteklerinizi mutlaka söyleyin. DJ’iniz favori şarkılarınızı, zamanlamanızı ve müzik tarzını bilsin. Böylelikle sizin tarzınıza uygun olarak DJ’in kendisi de müzik ekleyebilir. DJ’inizi djdugun.net’den deneyimli DJ kiralama profesyonelleri arasından yapabilirsiniz.

Çalınması gereken şarkılar kadar sevmediğiniz şarkıları da DJ’inizin bilmesi önemli zira onlar da partinin ortasında “Bu şarkıdan nefret ediyorum.” denilmesinden pek hoşlanmaz. Tekrar söylemek gerekirse kesinlikle güvenebileceğiniz bir DJ kiralayın. En iyi partiler, başlangıç planı ve düzenin olduğu, DJ ve diğer hizmet sağlayıcılar arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlü olduğu aynı zamanda geri kalan kısmın da spontane geliştiği partilerdir. Parti organizasyonu için şehrinizdeki DJ profillerini inceleyerek, dilediğiniz profesyonelden ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz.

Parti Organizasyon Fiyatları ve Şirketleri

Durun! Hemen #partiorganizasyon şirketleri araştırması içine girmeniz gerekiyor. Parti organizasyonunu kendiniz de kolay bir şekilde düzenleyebilir ve daha az maliyetli olarak işin içinden çıkabilirsiniz. En güncel haliyle, parti organizasyon fiyatları aşağıdaki aralıklarda rahatça organize edilebilir.


Ortalama 20-25 kişilik bir parti organizasyonu için fiyatları aşağıda bulabilirsiniz.

  1. Mekan – 1500 TL ile 2000 TL arasında

  2. DJ kiralama – 500 TL ile 1000 TL arasında

  3. İçecek ve yiyecek – 1000 TL ile 1500 TL arasında

Düzenleyeceğiniz parti için yaratıcı ve size ilham verecek fikirleri sizlerle paylaşmaya çalıştık. Detayları bilgileri danışman kadromuz ile de konuşabilir, Dilerseniz sizlere yardımcı olabilirler.


Sevgiyle Kalın...

www.djdugun.net

İletişim : 0542 212 85 22


121 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page