pub-5227343115765587 02114 adm-pub-169917287441 Youtube Kanalımız da Artık Düğün için Yapılması Gereken Herşey Mevcut..!!
top of page

Youtube Kanalımız da Artık Düğün için Yapılması Gereken Herşey Mevcut..!!

Merhaba Sevgili dj düğün net misafirleri,Bu yazımızda Aylardır çalışma yaptığımız youtube kanalımızın yenilikleri, içerikleri, yapacaklarımız ve yaptıklarımız hakkında sizlere bir post yayınlamak istedik. Hadi bakalım neler varmış bir bakalım...

Merhaba Sevgili dj düğün net misafirleri,Bu yazımızda Aylardır çalışma yaptığımız youtube kanalımızın yenilikleri, içerikleri, yapacaklarımız ve yaptıklarımız hakkında sizlere bir post yayınlamak istedik.❤


Tabi ki senelerin vermiş olduğu tecrübe, bilgi birikimi, gerekli donelerle beraber sizlerin en mutlu anında sizlere yardımcı olmak bizler için en çok gurur verici noktalardan bir tanesi olsa gerek. Bunun için ekibimle birlikte oturduk düşündük siz çiftlerimize daha iyi nasıl yardımcı olabiliriz diye. Aslında düğün mecrası ve eğlence mecrası siz değerli misafirlerimiz için en zor organize edilebilecek organizasyonlardan bir tanesi. Konumuza değinmek gerekirse Youtube Kanalımızda neler var ? Sizleri neler bekliyor ? Bu kanaldan nasıl yararlanabiliriz ? Neler yapabiliriz ?


Biz sizler için sizlere daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşündük ve derlemelerimizi youtube kanalımıza yüklemeye başladık..!! Bu derlemelerde öncelikle sizlerin faydalanabileceği şeyleri şöyle bir oturduk tasarladık. Ve şimdiye kadar kanalımızda yaptığımız paylaşımlarla övgüler ve beğeniler almaya başladık. Almayada devam edeceğimizi düşünerek işimize daha çok sevgiyle ve şefkle bağlandık. Tabi ki şunu unutmamak gerekir, Sizin olumlu yorumlarınız ve beğenilerinizle hergeçen gün bir ağaca su verip büyütmek gibi bizlerinde büyüyeceğini düşünüyoruz. Ve o büyüyen ağaçta her bir çiftimizin bizlere vermiş olduğu katkılarla her bir dalının dahada kuvvetlenerek kök salacağını umut ediyoruz..


Kanalımızda Neler var ?

- Kanalımızda yeni evlenecek çiftlerimizin evlilik teklifi fikirlerinden söz zamanı yapılması gerekenlere, Nişanlık seçimleri Nişan mekanı seçimlerinden, Nişan yüzüklerine, Kına gecesi organizasyonlarından, Kına gecesi hazırlıkları süslemeleri, Kıyafet seçimleri, Eğlence konseptinde çalınacak müziklerden ; Düğün organizasyon yer mekan seçimleri Düğün davetiyesi, Gelen misafirlerimize esrarengiz minik hediyelerden, Gelinlik - Damatlık modellerine, Eğlence konseptinde çalınan parçalar ve günümüzün en iyi oyun havaları Mix li halleri ile Orkestra & Dj seçimleri, Evlilik zamanında Mobilya ve beyaz eşya hazırlık çözümleri ve en ucuza nerden alabileceğimize dair siz değerli çiftlerimize tavsiyelerde bulunmuş olacağız.


Tabi ki günümüz coğrafyası ve günümüz teknolojisinde Çok çabuk moda eskimesi olduğundan ve fiyat dalgalanmaları çok yaşandığından dolayı bunları sürekli güncelleyip siz değerli çiftlerimizin işini biraz daha kolaylaştırabilmek bizim en büyük amacımız olacak. Çünkü buna dair ister sosyal medyalarda olsun. İsterse Çevremizden olsun çok fazla bilgiye sahip değiliz ve her an her şey dalgalanabiliyor Mesela DOLAR gibi 😂. Bundan çok memnun değiliz fakat sizler için yılmadan sıkılmadan gecemizi gündüzümüze katıp en iyi sonuçları size vereceğimizden şüpheniz olmasın..!! Çünkü biz Şüphe Etmiyoruz ( Çok mu iddalı oldu ?😁😊 ). İnanıyorum ki bu bilgiler sizin değerli vaktinizi en iyi şekilde değerlendirebilmek için size yardımcı olacak..


Hadi Bakalım şimdi sizi youtube sayfamıza bekliyorum..

Aşağıdaki linkten Sayfamıza tıklayıp sizler için hazırlamış olduğumuz videolardan istifade edebilirsiniz.


Lütfen sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sayfamıza abone olup bildirimleri açmayı unutmayın..!! Teşekkürler ✌




46 görüntüleme0 yorum
bottom of page